!!! BREAKING NEWS !!!

Bijna kerstmis en alle voorbereidingen voor een fantastische kerst in een sensorisch waardevolle omgeving zijn in volle gang. De kerstboom staat mooi versierd in de huiskamer, lekkere hapjes en drankjes staan op het boodschappenlijstje. Alles is klaar voor een paar gezellige dagen.
Maar….het cadeautje dat we deze week kregen te horen van onze uitgever Garant zorgt voor ons als schrijvers voor de kers op de (kerst)taart!

De eerste druk van ons boek Prikkels in de groep! is op enkele exemplaren na UITVERKOCHT!!! Wauw… wij zijn flabberquested, kippenvel, blij!

1000 exemplaren van ‘Prikkels in de groep!’ liggen niet meer bij de uitgever in een groot magazijn te wachten, maar zijn door mensen gekocht en worden gelezen. Veel kinderen met prikkelverwerkingsproblemen kunnen zo gaan rekenen op meer begrip en kennis bij de volwassenen die hen begeleiden en verzorgen. Geweldig!

De tweede druk zal ongewijzigd worden gedrukt en in januari 2013 klaar zijn, zodat het weer volop verkrijgbaar is.

We willen alle lezers hartelijk bedanken. Vol vertrouwen gaan we door in 2013!

Robert, Ingrid en Sandra


Geef een reactie