Filmpje: #Fireflies

“Fireflies” is een eenvoudige herinnering dat we ons kunnen verbinden met anderen op een unieke manier.

In deze korte film, ‘Fireflies’, zie je een jonge jongen en zijn nieuwe autistische vriendin. Ze ontdekken een manier om met elkaar te communiceren. Het autistische meisje kan namelijk niet face-to-face communiceren met anderen. Dit geeft haar  teveel prikkels!
Het meisje wil wel contact…..prachtig om te zien hoe de jongen zijn communicatie aanpast om met het meisje te kunnen communiceren en contact te hebben op een manier die voor haar prettig is.

index

Autisme is een probleem dat vaak verkeerd begrepen en gestigmatiseerd. “Fireflies” is gemaakt om het bewustzijn voor autisme te verhogen. Dit filmpje verdient het om aandacht te krijgen..deel het en voeg de volgende hashtags toe #autism en #fireflies


Geef een reactie