Teach like a champion

Een goed groepsmanagement geeft door de dag heen ontzettend veel rust voor jezelf, als begeleider. Hierdoor ben je situaties voor en kun je meer tijd besteden aan individuele leerlingen. Door een efficiënte organisatie creëer je overzichtelijke sfeer waarin kinderen weten wat er van hun verwacht wordt.

Je kunt vooraf nadenken over je bepaalde zaken organiseert in je groep. Een hulpmiddel hierbij is het boek “Teach like a champion”, hierin staan 49 technieken beschreven die je helpen een betere leerkracht te worden. Sinds kort is er ook een katern beschikbaar voor zml-scholen, bekijk hieronder het promofilmpje, waarin leerkrachten zelf hun ervaringen met de technieken uitleggen:

teach like a champion

meer info klik op: http://www.teachnederland.nl/


Geef een reactie