Reacties

Tip van de week! wk24 — 2 reacties

  1. Toen onze zoon naar het voortgezet onderwijs ging hebben we voor hem brievenbakken gekocht, voor ieder vak twee bakken in allerlei kleuren. Ook hebben we kaftpapier gekocht in de kleuren van de bakken. Dus bij voorbeeld voor Nederlands waren zijn bakken rood en zijn kaftpapier ook. Zo hoorde alles bij elkaar. We kochten twee bakken per vak, omdat je soms meerdere delen van een vak hebt. De boeken die nodig waren gingen in de rechtse rij met bakken. De reservematerialen en overige delen gingen in de linkse rij.
    Overigens had hij zelf ook een systeem voor zijn tas. Hij stopte de boeken erin op de volgorde van de lessen die hij kreeg. Dus het vak van lesuur 1 voorop, het vak voor lesuur 2 daarachter en zo verder. Als hij dan een les gehad had, stopte hij die boeken achteraan. Zo wist hij precies welke boeken hij voor welke les nodig had.

Geef een reactie