Tip van de Week! wk49

Vorige week kregen we een goeie aanvullende tip op onze site van een lezer. Namelijk…Je kunt sinterklaas een brief laten schrijven waarin hij verteld welke cadeautjes de kinderen kunnen verwachten op pakjesavond. Super! voor veel kinderen zal dit voorspelbaarheid geven.
De tip van deze week sluit hier mooi bij aan!

tipwk49

 


Reacties

Tip van de Week! wk49 — 2 reacties

  1. Dat is een heel goed idee. heb ik vorige week gedaan en hij is erg rustig, omdat hij weet wat hij zal krijgen. Is nu bezig om een surprise te maken voor school.( zit net op een nieuwe school en mag ook een cadeautje inbrengen). Ik help hem erbij, want hij werd al nerveus dat het niet afkwam. Hij heeft het uitgezocht, samen voorbereid en vanmiddag klaarmaken na schooltijd. Woensdag inleveren. Iedereen fijne en gezellige Sinterklaas.

Geef een reactie