De Prikkel 4 daagse! en andere cursussen

Prikkels in de groep! heeft samen met opleidingsinstituut Anders Kijken naar Kinderen een praktische en informatieve module ontwikkeld voor leerkrachten , groepsleiders, intern- en ambulant begeleiders, en andere betrokkenen werkzaam in het regulier- en speciaal onderwijs. We geven deze module ook op locatie en passen hem dan aan aan de wensen van de school  of instelling.

Het vergt tegenwoordig heel wat kennis en inzicht om als groepsleider of leerkracht de sensorische gevoeligheden van een kind in de groep te kunnen her- en erkennen. In deze cursus wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van deze vaardigheden maar ook hoe je er daarna mee om kunt gaan. Prikkels in de groep! werkt in deze cursus samen met de opleidingsinstituut Anders kijken naar kinderen. Door kennis te ontwikkelen over uw groepssamenstelling kunt u belangrijk verschil maken bij de ontwikkeling van een kind.

Hartelijk welkom op de eerst volgende module:
Tijdens de corona periode bieden we de cursussen online aan. 

Cursusdata:

Voorjaar: 22 januari 2022, 12 februari 2022, 12 maart 2022, 23 april 2022 (VOL)

Najaar: 17 september 2022, 8 oktober 2022, 5 november 2022 en 10 december 2022

Voor degene die de prikkel4daagse al gevolgd hebben is er een verdiepingscursus die gepland staat op 19 maart 2022 en 9 april 2022

Voor ouders die meer willen weten over de prikkelverwerking bieden we een cursus Iedereen Prikkels aan. We plannen deze bij voldoende belangstelling.

We geven ook kortere scholingen in de vorm van lezingen en workshops. We hebben dit inmiddels al voor veel scholen en instellingen met plezier mogen doen. Liever een korte scholing? Neem dan contact op met ons via info@prikkelsindegroep.nl

we hopen je te verwelkomen op deze praktische en informatieve module!

Meer info en inschrijven

Miriam Hufen, Robert de Hoog en Sandra Stultiens

www.anderskijkennaarkinderen.nl & www.prikkelsindegroep.nl


Reacties

De Prikkel 4 daagse! en andere cursussen — 1 reactie

Geef een reactie