De Prikkel 4 daagse!

Prikkels in de groep! heeft samen met opleidingsinstituut Anders Kijken naar Kinderen een praktische en informatieve module ontwikkeld voor leerkrachten , groepsleiders, intern- en ambulant begeleiders, en andere betrokkenen werkzaam in het regulier- en speciaal onderwijs. We geven deze module ook op locatie en passen hem dan aan aan de wensen van de school  of instelling. Deze module is geaccrediteerd voor het leraren register! 

Het vergt tegenwoordig heel wat kennis en inzicht om als groepsleider of leerkracht de sensorische gevoeligheden van een kind in de groep te kunnen her- en erkennen. In deze cursus wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van deze vaardigheden maar ook hoe je er daarna mee om kunt gaan. Prikkels in de groep! werkt in deze cursus samen met de opleidingsinstituut Anders kijken naar kinderen. Door kennis te ontwikkelen over uw groepssamenstelling kunt u belangrijk verschil maken bij de ontwikkeling van een kind.

Hartelijk welkom op de eerst volgende module:

Cursusdata najaar Leiden 28 oktober 2017, 18 november 2017, 25 november 2017, 9 december 2017. (VOL)

Cursusdata voorjaar Leiden 27 januari 2018, 10 februari 2018, 17 maart 2018, 21 april 2018

Cursusdata najaar Leiden 15 september 2018, 29 september 2018, 3 november 2018, 24 november 2018

kosten: 510 euro

Meer informatie over de module vul het  contactformulier in:

We geven ook kortere scholingen in de vorm van lezingen en workshops. We hebben dit inmiddels al voor veel scholen en instellingen met plezier mogen doen. Liever een korte scholing? Neem dan contact op met ons.

we hopen je te verwelkomen op deze praktische en informatieve module!

inschrijven

Miriam Hufen, Ingrid vd Heijden, Robert de Hoog en Sandra Stultiens

www.anderskijkennaarkinderen.nl & www.prikkelsindegroep.nl

 

 


Geef een reactie