Tip van de week! wk 39 #muziek

Als hulpverlener doe je er goed aan om regelmatig te luisteren naar ervaringsdeskundigen…Mensen die zelf prikkelverwerkingsproblemen hebben en hierover kunnen vertellen. Op die manier kun je je als hulpverlener proberen in te leven hoe het moet zijn om te leven met problemen in de prikkelverwerking.

Sinds kort hebben we contact met Ron. Ron heeft een lichte vorm van autisme en veel ervaringen op gedaan in zijn leven met dat stuk”je” autisme.Hij helpt heel graag anderen met zijn ervaringen, zodat zij beter begrepen worden en zomin mogelijk ellende hoeven mee te maken.

Onderstaande tip hebben wij van Ron gekregen en verdient het om gedeeld te worden.

tip wk39Een mooie tweedaagse conferentie om, naast workshops van professionals, te luisteren naar mensen met autisme en prikkelverwerkingsproblemen is de Inservice Autisme in Malle (Belgie) (klik voor meer info)

Tijdens deze twee dagen is er traditiegetrouw veel tijd om te netwerken, kennis te maken, contacten te leggen, te leren en te ervaren en uiteraard ook te genieten .

 


Geef een reactie