Over de auteurs

post it reclame

Wie zijn de bronnen achter Prikkels in de groep!..we stellen ons graag voor:

 

Robert de Hoog  is als fysiotherapeut zich gaan specialiseren in de sensorische informatieverwerking. Robert heeft een eenmanspraktijk met de naam ‘Prikkelcoach’. (website in ontwikkeling) Hij brengt de prikkelverwerking in kaart van kinderen en volwassenen bij wie deze problemen geeft. Vervolgens kijkt hij samen met ouders, begeleiders, leerkrachten of andere betrokkenen naar oplossingen. Naast het werk voor de Prikkelcoach en ‘Prikkels in de groep!’ werkt Robert ook voor Squease en Anders Kijken naar Kinderen.

prikkelcoach

 

 

 

 

Sandra Stultiens-Houben is leerkracht en heeft een masteropleiding tot autismespecialist afgerond. Sinds 1997 is zij werkzaam op de MBS Eindhoven, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen.  Sandra vindt het een uitdaging ervoor te zorgen dat elk kind zich veilig voelt in de groep waarin het functioneert. Door haar functie als leerkracht en autismespecialist ervaart ze binnen en buiten de klas dat kinderen veiligheid nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Het is een uitdaging te ontdekken wat dat voor elk kind persoonlijk betekent. Daarnaast heeft Sandra een eenmanszaak met de naam Autismeprikkels. Mensen kunnen hier terecht voor begeleiding, coaching, advies en educatie op maat!

logo

 

 

 

Ingrid van der Heijden is orthopedagoge/GZ-psychologe en video-interactiebegeleidster. Sinds 2006 is zij werkzaam op de MBS Eindhoven, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Daarvoor werkte Ingrid als orthopedagoge in de (verstandelijk) gehandicapten zorg en jeugdzorg. Ingrid draagt zorg voor de diagnose en begeleidingsplannen van kinderen die speciale zorg nodig hebben om hun mogelijkheden te ontdekken en zo goed mogelijk te benutten. Ook is Ingrid sinds begin 2012 werkzaam als GZ-psycholoog en mede-eigenaar in de psychologenpraktijk KIND & SCHOOL in Roermond.

logo

 

 

 

 

Robert, Ingrid en Sandra; auteurs Prikkels in de groep!


Geef een reactie