Reacties

Contact — 15 reacties

 1. Hallo, wij hebben op onze website http://www.adoptie.nl onder het kopje ‘professionals’ een link voor leerkrachten die meer willen weten over adoptiekinderen in het basisonderwijs. Omdat adoptiekinderen door tekorten in de vroege levensfase vaak op sensomotorisch gebied nog dingen in te halen hebben, zouden we graag het artikel ‘Prikkels in de groep! Kijk op gedrag met een sensorische oorzaak’ op onze website plaatsen. Kunnen jullie het ons toesturen als jullie akkoord gaan? Alvast bedankt!

 2. Hoi Rob, Ik ben je boek aan het lezen en ik vind het geweldig. Ik kan het niet alleen thuis maar ook heel goed op mijn werk gebruiken. Nu vroeg ik me af, omdat ik mijn collega’s snel wil in leren in deze methode zonder dat zij het hele boek moeten lezen, weinig tijd helaas, of jij ook een soort samenvatting hebt met de belangrijkste stukken. Voor dat ik daar zelf en hoop tijd in ga stoppen, heb jij dat misschien al gedaan. Is er zoiets. Of b.v. wat punten op papier die je b.v. bij workshops gebruikt. Ik heb al wel geraagd of ik jou niet mag inhuren voor een ochtend maar daar is geen geld voor helaas. Maar ik vind het wel belangrijk dat wij onze cliënten dadelijk zo goed mogelijk kunnen helpen. Kun jij daar iets mee?
  Vriendelijke groeten pascalle van boxtel

 3. Hallo,
  Ik wil dolgraag het boek Prikkels in de groep bestellen, maar druk 1 is overal uitverkocht. Wanneer verschijnt de tweede druk? Hartelijke groet!

  • Beste Nicolette,
   De eerste druk is al een hele tijd uitverkocht maar gelukkig ligt de tweede druk alweer in de winkel.
   Het is inderdaad zo dat prikkels in de groep op dit moment niet leverbaar is..

   Dit gebeurd regelmatig merken we. Onze uitgever stuurt elke keer een dubbele zending naar het centraal boekenguis.. Die weer leveren aan bol.com, bruna, enz. Maar regelmatig zijn de boeken sneller op dan er nieuwe geleverd zijn.. Goed teken.. Dan wordt het boek veel gekocht en gelezen.

   Waarschijnlijk is de nieuwe zending alweer onderweg naar het centraal boekenhuis en kun je het binnen twee weken weer bestellen!

   Veel lees- en gebruikersplezier alvast…groetjes Sandra Stultiens

   • Hallo Sandra,

    Hartelijke dank! Dan wacht ik Bol.com af! Daar had ik besteld, maar zij konden niet (meer) leveren! Hartelijke groet, Nicolette

 4. Dag,

  Is de workshop prikkelsverwerking en vrij tijd, die wordt gegevens op 2 april in Eindhoven, vooral gericht op volwassenen of ook op kinderen? Als dit laatste ook het geval is wil ik me graag inschrijven hiervoor.

  Alvast bedankt voor uw reactie.

  Groet, Marieke

 5. Hoi Sandra, ik heb gisteren een mail gestuurd met de vraag of er nog ruimte is voor de workshop van morgen. Ik ben de moeder van Jordi Cavens en ik zou graag deelnemen aan de workshop. Ik heb een nieuwe mail uitgedaan en probeer het ook even via jou.

  Groetjes Annebeth Cavens

 6. Hoi Robert, zou je me kunnen aangeven of de cursus voor ouders mbt prikkelverwerking genoeg aanmeldingen heeft en door gaat en wanneer en waar deze gepland is. En wat zijn de kosten
  Groetjes
  Annemie

Geef een reactie